Acasă » INFO util » Articole proprii » Bucătar sef – curs de perfectionare

Bucătar sef – curs de perfectionare

Bucătar sef

curs de perfectionare

120 ore

 DESCRIERE ACTIVITATII:

Bucătarul Şef realizează activităţi de coordonare în pregătirea produselor pentru gătit, de asigurare a calităţii, de ornare şi promovarea ofertei de preparate culinare. Produsul finit, preparatele culinare sunt apoi împărţite în porţii şi pregătite pentru servire. În conformitate cu fluxul tehnologic, coordonează operaţiile de pregătire preliminară specifice, de dozare a materiilor prime conform reţetelor de fabricaţie şi a programului tehnologic al zilei (sortiment, cantitatea în kg sau număr de porţii ). Bucătarul finisează estetic preparatele culinare în vederea servirii, căutând satifacerea exigenţelor culinare ale clienţilor.

COMPETENTELE CURSULUI:

– Comunicarea la locul de muncă

– Comunicarea în limba modernă

– Dezvoltarea pregătirii profesionale

– Lucrul în echipă

– Utilizarea calculatorului

– Controlul aplicării NSSM şi PSI şi securitatea muncii

– Organizarea la locul de muncă

– Asigurarea evidenţei operative

– Exploatarea echipamentelor tehnologice

– Coordonarea activităţilor specifice bucătăriei

– Asigurarea păstrării factorilor nutritivi

– Asigurarea salubrităţii materiilor prime şi a preparatelor culinare

– Realizarea estetică a preparatelor culinare

– Asigurarea calităţii

– Promovarea ofertei de preparate culinare

CONDIŢII ACCES:

– 8/10 clase şi curs de calificare de Bucătar

ACTE NECESARE ÎNSCRIERII:

– Copie Certificat Naştere

– Copie Carte de Identitate

– Copie diploma 8 sau 10 clase

– Copie certificat de căsătorie (dacă este cazul)

– Adeverinţa medicala – apt pentru lucru in unitati de alimentie publică

TARIF SI CONDITII DE PLATA:

Tarif: 800 lei / pers

Tariful include:

– Taxa de instruire

– Suportul de curs

– Taxa de evaluare si examinare

Conditii de plata:

– 40% din valoarea cursului in momentul inscrierii

– 60% la finalizarea cursului


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *