Acasă » Date de CONTACT – CRRT Busteni

Date de CONTACT – CRRT Busteni

Centrul Regional de Resurse in Tursim (CRRT) functioneaza la etajul intai, in cladirea Centrului Cultural „Aurel Stroe” din orasul Busteni, judetul Prahova la urmatoarea adresa: Bulevardul Libertatii nr. 93 (intre Primaria Busteni si Biserica Domneasca, avand in fata Gara din localitate) … vezi AICI harta Google


Vizualizare hartă mărită

Persoana de contact:

Magdalena Bunghez

0730.330.887


3 comentarii

  1. Buna ziua ! ma numesc Veronica Patran , lucrez in turism Sinaia , sant absolenta a facultatii Hyperin , sectia E.C.T.S, dar ma intereseaza daca organizati cursuri in domeniul sau despre …fonduri europene, management , implementare ,achizitii ! multumesc !

  2. dl Director, Buna ziua! Ma numesc Rapolti Camelia,domiciliata in or. Busteni,angajata in prezent in comert,am absolvit sc.prof.profil comercial si lic. economic,ma intereseaza sa urmez cursurile de calificare pentru receptioner. As dori sa stiu daca in sesiunea de toamna se mai tin aceste cursuri si daca se tin,care este data de inscriere ? Va mutumesc!

  3. Buna Ziua!Sunt absolvent S.N.S.P.A Bucuresti,promotia 2007-2012,cu master Comunicare Audio -Video,Relatii Publice.In 2 ani,nu am gasit servici in acest domeniu,asa ca m-am gandit sa fac un curs de ghid turism,receptioner,agent turism.Vorbesc engleza si cunosc instrumente,orga si chitara.Locuiesc in jud.BACAU.As vrea sa stiu cand se fac cursuri,anul acesta.Multumesc,ca a-ti pierdut timpul citind acest mesaj.Astept,un raspuns la acest e-mail.Multumesc anticipat!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *